Fillet o’ fish with Orange sause με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι
Τι χρειαζόμαστε:
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 4 πορτοκάλια
- 1 λεμόνι
- 3 κουτ.γλ. μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
- λάδι ανάλογα με τα γούστα
- αλάτι
- πιπέρι καγιέν
- πάπρικα καπνιστή
Πώς το κάνουμε:
- Αρχικά πλένουμε τα φιλέτα, τα αφήνουμε στην άκρη και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.
- Κόβουμε στα τέσσερα το κρεμμύδι για να μην λιώσει στο φαγητό και την πιπεριά σε λωρίδες.
- Στύβουμε τα πορτοκάλια και το λεμόνι, τα ρίχνουμε στο μίξερ και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Τα χτυπάμε λιγάκι να δέσουν τα υλικά και τα προσθέτουμε στο φαγητό.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το λάδι και that’s it!
- Ψήνουμε σε γάστρα ή ταψί μέχρι να γίνει.