Αρακάς με ντιπ γιαουρτιού με 2 μονάδες από τον αρακά και το γιαούρτι!
Υλικά
Αρακάς 500 γρ φρέσκος ή κατεψυγμένος
Ντιπ γιαούρτιού (για την συνταγή εδώ)
Οδηγίες
Βράζουμε τον αρακά σε κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατισμένο για περίπου 15 λεπτά και τον στραγγίζουμε. Φτιάχνουμε το ντιπ γιαούρτιού. Ρίχνουμε το ντιπ γιαουρτιού στον αρακά που στραγγίξαμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Τρώγεται ζεστό και κρύο.
Πηγή: https://www.chefoulis.gr