Σιμιγδαλόψωμο από την Άννα Σακαρογλου!(1 μονάδα)

7
34219
Υλικά:
500γρ σιμιγδάλι ψιλό
2 φακελάκια μαγιά
Αλάτι
Χλιαρό νερό(όσο πάρει)
Μυρωδικό ξερό της αρεκείας σας προαιρετικά(βασιλικό,δυόσμο,ρίγανη)
Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με την μαγιά,το αλάτι και το μυρωδικό μας
Προσθέτουμε λίγο λίγο χλιαρό νερό μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη(δεν μοιάζει με ψωμί)
Την απλώνουμε σε μια φόρμα,αφήνουμε για 30 λεπτά περίπου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου
Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

7 COMMENTS

  1. Ποια η διαφορά με το κανονικό ψωμί αναφορικά με τι μονάδες; Μία μονάδα το ψωμί, μία μονάδα και αυτό. Προφανώς θα πεις με μέτρο, αλλά ποιο είναι περίπου αυτό το μέτρο σε αυτό το ψωμί;

LEAVE A REPLY