Παγωτό φράουλα(1 μονάδα)

0
1767
Υλικά:
400 γρ. φράουλες
500 γρ. γάλα φρέσκο
Γλυκαντικό της αρεσκείας μας(η συνταγή λέει 250γρ ζάχαρη)
Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε το γλυκαντικό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.Χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη.
Πηγή:Στέλιος Παρλιάρος
Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

LEAVE A REPLY