Εύκολο γλυκάκι με σιμιγδάλι,κακάο και καρύδα!(2 μονάδες)

0
21401

Ένα καταπληκτικό γλυκάκι από τα “Κουζινοσκαλίσματα” της Ελένης!Ότι πρέπει για την δίαιτα μας,αφού έχει 2 μονάδες χωρίς περιορισμό στην ποσότητα(με μέτρο πάντα!) και νηστίσιμο!

Υλικά:
 7 ποτήρια νερό
400 γραμμάρια φρουκτόζη
250 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
2 βανιλιες
ινδική καρύδα
κανέλα
6 κ.σ.κακάο
  Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό,τη φρουκτόζη,το σιμιγδάλι και τη βανίλια,ανακατεύουμε μέχρι να δέσει..
Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ.
Στο υπόλοιπο ρίχνουμε το κακάο και το βάζουμε σιγά σιγά επάνω από το λευκό μείγμα,πασπαλίζουμε αν θέλουμε με καρύδα ή κανέλα ή και με τα δυο.
Αν παραλείψουμε από την συνταγή την ινδική καρύδα τότε το γλυκάκι μας είναι μόνο 1 μονάδα!
Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

LEAVE A REPLY